karikilpio

Nykyajan isänpäivän viettoa ja yllätyslahjoja

Sateenkaariperheiden  sukupuolineutraali yhteiskunta sekä vapautunut yliseksuaalinen ilmapiiri tuovat uutta ilmettä ja ilmaisua sekä  yllättävää lahjavalikoimaa  isukkien juhlapäivään.                                                                                                                                

Osa ajan muotihermolla toimivista päiväkodeista korvaa isänpäivän  ”läheisenpäivällä”.  Leimaavat isä- ja äiti-termit neutraloidaan niissä ajanmukaisiksi. He ovat nyt ”läheisiä”. Aviomiehet ja -vaimot korvataan termillä  ”puoliso”. Kumpi lie silloin se parempi puolisko ja kumpi heikompi astia?

Hiekkalaatikolla nahistelevat naskalit ja vintiöt eivät enää sano , että ”meidän faija on voimakkaampi kuin teidän faija.”  Tai että ”meidän äiti tekee hyvää ruokaa”, vaan  että ”meidän läheinen tekee parempaa ruokaa kuin teidän läheinen.”

Sukupuolineutraalin päiväkodin oikeaoppiset  isänmaan toivot ja ex-kauhukakarat sanovat nyt hiekkakakkulaatikollakin :  ”Meidän  henkilö on  kiltimpi kuin teidän  henkilö.”

Entäs ne yllättävät isänpäivälahjat, kun ei enää ostetakaan kravatteja, paitoja, partavesiä, dödöjä, sotakirjoja , yöpukuja tai  kalastusvälineitä rakkaalle isukille?

Kärkkäisen parjattu jättikauppa  mainostaa  Kauppa Suomen sivuilla  ”Maailman Parhaalle Isälle Onnen Hetkiin”  intiimialueelle Dick Johnsonin Pallivahaa. ”So good for your balls.”

Pallivaha  on suunniteltu erityisesti kovassa käytössä olevalle , herkälle kivespussin ihoille. Suositellaan jatkuvia kuherruskuita viettäville ja  tulevillekin  isille sekä laatutyötä tekeville nykyajan kaupparatsuille eli lobbaajaisille  taikka aisojen yli hyppiville , moniavioisille isukeille, joilla on siunaantunut  uus-isyyttä useassa avo- tai avioliitossa ja sen ulkopuolellakin.  Dick Johnsonin Pallivaha pitää  sinunkin pallisi aina tiptop-ajokunnossa!


Sitten  TV:ssä mainostettuissa alan liikkeistä löytyy aito retromiehinen tuote, joka ei petä eikä jätä ja toimii silloinkin kun seksitemput ovat pelkkiä mukavia muistoja vain.  

Vanhempia isukkeja varten on  tutun Viagran lisäksi lahjalistalla monen koon Jelly-jortikkaa  entisille panomiehille, joiden oma peliväline ei  enää vetele.  Ja super- joy-stickejä  etenkin niille  ökyrikkaille  tai yhteiskunnan kermaan kuuluville poppistara-pappa-isukeille, joilla on - tällä kertaa - kierrossa itseään 30-40 vuotta nuorempi - omien tyttärien ikäinen-  aerobikkaava missimalli  tai nymfomaaninen unisexy-baby, - edustus”henkilönään”. Nopeat laturit luvataan kaupan päällisiksi.  5 vuoden laatutakuu.  Ja toimii kelillä kuin kelillä!

Että sellaista hauskaa ja pikkutuhmaa isänpäiväksi!

 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

Näillä sukupuolettomilla neutraloinneillako mennään kohta yleisestikin? O mores, o temppora! En kannata! Orwellilaista kieli- ja termipeliä ja "sananmuunnoksia".

Ovatko tytöt ja pojat sitten "neutraloituina " jälkeläisiä, lapsia, kakaroita tai poikasia/pentuja darvinistisesti? - Poikanenkin viittaisi poikiin! Huono !

Tai kuin saksankielen maskuliini-DER ja feminiini-DIE korvataankin Suomessa DAS -neutraalilla oliolla. Se-kö? Pronomiiniselitys? Vai hän-kö? Kyllä se on vaikeaa tuo "neutraloiminen". Höpö, Höpöä mielestäni! Orwellilaista uuskieltä "Vuonna 1984" ajatuspoliiseineen ja hyperkorrekteja kielimuotoja, sanoi Lehtovaara oppikoulun psykologian oppikirjassaan 1960- luvulla.

Ajattelin tuota blogin isänpäivälahjaluetteloa miettiessäni myös Reinoja mutta unohtui. Mullakin niitä neljä paria - kotona 2 ja mökillä 2 paria. Hyviä aamutossuja. Jotkut "henkilöt" kulkevat kaupoissakin Reinot jalassaan talvella.

Olisiko jonkin kutsuminen epähenkilöksi jo ns.vihapuhetta ja rasismia?